Netværk

NORDIC dialogue er et uafhængigt forum, som beskæftiger sig med forskellige tværfaglige og politiske områder, hvor vi vægter intensiteten, relevansen, indsigt og perspektiv.

Det er derfor med glæde, at vi i NORDIC dialogue kan inviterer alle interesserede til en række netværksmøder, hvor vi samler personligheder fra det politiske establishment, erhvervslivet, universitets- og forskningsverdenen, og foreningsverden m.fl. som alle har det tilfælles at man ønsker dialogen.

Det er NORDIC dialogue, som uafhængigt fastsætter dagsordenen, som er baseret på intensiteten, relevansen, indsigt og perspektiv.

At det er NORDIC dialogue som fastsætter dagsordenen, er dog ikke at forveksle med at man ikke som udefrakommen kan stille forslag til et eller flere temaer.

Men kom og deltag på et (fyr)aftenmøde med gode oplæg, levende debat, god forplejning og mulighed for at møde nye mennesker i nogle gode rammer.

Vores netværksmøder vil finde sted forskellige steder rundt omkring i landet, hvor valget af sted legitimeres af tema og indhold.

Hvilke netværksmøder som er planlagt og hvor de finder sted, vil du kunne følge her på siden i nedenstående.